Zapomeň...

Zapomeň...

Anotace: Básnička ne příliš povedená....lo tom aby na ní zapomněl!

Koukáš zaujatě na noční oblohu,
v srdci nosíš nelehkou úlohu.
Aby tady v okamžení,
dostavilo se sladké zapomnění.
Zapomeň.
Zapomeň na dívku , která tě milovala,
ta která ti věčnou lásku slibovala.
Na ty krásné chvíle , kdy jste byli spolu
každý jste již jinde, daleko, míle,
ona chtěla by to prožít znovu.
Zapomeň na její sladká slovíčka,
na její krásná jemná očička,
na to jak tě hladila její něžná, malá ručička.
Zapomeň jako mávnutím proutkem.
Vstaň!Opraš si kolena a usmej se alespoň koutkem.
Zapomeň, jdi dál,
začni znovu žít........zas jinou budeš
ve svém objetí mít.
Lehni si do trávy,
nohy křížem, ruce v týl....
ještě hodně potkáš krásných víl!!!!
Autor BíBí, 05.08.2009
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí