láska někdy bolí

láska někdy bolí

Anotace: ...někdy je mi opravdu moc smutno

Známe se spolu mnoho let
a ty jsi pro mě celý svět.
Byl jsi má první láska nevinná,
žel já nebyla tvá jediná.
Opuštěná jsem se soužila,
hluboko v srdci lásku pohřbila.
Zůstal mi tajný krásný sen,
bez tebe byl však každý den.
Po letech jsi mě oslovil,
celý svět se mi rozzářil.
Jen bála jsem se uvěřit,
že chováš ke mně pravý cit.
Neubránila jsem se však vlastní touze,
vždyť snila jsem o tobě tak dlouze.
S tebou vždy zapomínám na celý svět,
jen každé loučení mě krutě vrací zpět.
Navždy chci zůstat ve tvé náruči,
bohužel rozum nám vždy poručí
jeden druhého se vzdát
a dál své životní role hrát.
Ach...toužím po tvých ústech, po tvé náruči…
Proč jen to nejde? Bez tebe je mi k pláči.
Chci cítit tvou vůni, chci tvé horoucí objetí,
bez tvých vášnivých polibků mě jímá dojetí.
Chci zase vidět ve tvých očích lásky plamínky,
chci tě celého, a nemám nic...než krásné vzpomínky.
Miláčku, už vím, že láska strašně bolí,
ale i ty chvilky s tebou mi za to stojí!
Autor ona, 09.11.2005
Přečteno 658x
Tipy 1
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tento způsob veršů mi moc nesedí, ale to je můj problém.
Jinak na rozjezd dobře zvolená báseň, žádná pecka, ale dobrá…

06.11.2007 17:39:00 | kouzelníček

Je to hezký i smutný zároveň, asi přesně vím co cítíš, ale ono s tím bohužel nejde hnout ani dopředu ani dozadu viď, ať se Ti daří, láska je krásná, i když někdy i moc bolí:-)

15.11.2005 19:46:00 | grázlík

pěkně, jen tak dál!

10.11.2005 12:16:00 | Kubino 2

Nadějná nová básnířka na zdejším nebi. Líbí se mi.

10.11.2005 00:14:00 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí