Negativ

Negativ

Anotace: *

Ty naše bílé noci
Stejně jako Měsíc
Do oparu padly
-a zítra bude zase hnusně, zlato-
No řekni,
Nemůže přece být pořád horko

A s tím
Jak se nám vrátila barva
Do tváří
Se z nás stávají zase ty
Fotkový ksichty
Co se poflakují každý ráno městem
A hledaj objektiv
Který by o ně zavadil.
Autor teranosaur, 05.08.2009
Přečteno 369x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, Petite Francaise, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Churry, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí