Ach bože lásko...

Ach bože lásko...

Anotace: ...

Ach bože lásko rozmilá,
proč jenom jsi tak spanilá?
A člověk když usíná,
dává ti ruku do klína.

Ach bože lásko citlivá,
proč na tě člověk jen myslívá?
A v náručí tě obírá,
když k ránu se ze sna probírá.

Ach bože lásko zasněná,
proč přichází ta proměna?
A člověk na tě vzpomíná,
a okolí své nevnímá.
Autor Trash75, 05.08.2009
Přečteno 578x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí