Hořím

Hořím

Anotace: velmi staré, zamilované a hloupé

Nevím, jestli hořím
ale asi ano
vidím tě
a je další krásné ráno

Nevím, jestli hořím
ale asi ano
nevidím tě
a příšerně trpím, kéž odejde to samo

Nechci se od tebe ještě vzdálit
ty chceš, já vím
musím příšerně pálit
myslím si, že uhořím
Autor ratvasilis, 06.08.2009
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, ilona, Džín, malá slečna, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí