Vlastní bolest

Vlastní bolest

Anotace: Autor-tak se cítím

8.1.2009 16:40

Autor-tak se cítím

Vlastní bolest

Mé srdce je kamené
neboť je zlomené
a opuštěné
vypršela ta radost
jež byla uvnitř mě
obrana má se zhroutila
jak domeček z karet
v srdci mém láska
místo našla si jinde
mě však zavrhla

V samém místě opuštění
kde nic není
kde mě nikdo nehledá
kde jsem úplne sám
kde je temnota
tam má duše se nachází

Ačkoliv v ústraní
jsme každý jiný
já býval dost silný a pevný
a své pocity,úzkost jsem skrýval
a nedával na jevo ani před sebou
teďkom jeto však jiný

Úzkost,bolest a žal
mě přeci jen dostihli
jsem sám opuštěn
nikým nečekán
a nemilován
sám v bytě
plný úzkosti a zármutku
v závalu pláče
kdy velke slzy padají

Přesto se snažím jít dál...
Autor JarekBrnoCz, 06.08.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí