Psané city

Psané city

Anotace: ...to když jsem nemohla celou noc spát, tak jsem skládala...

Nechci plakat, však slzy tečou,
minuty a hodiny proradně se vlečou.
Zavřít má očka to se mi nedaří,
čaroděj noci, snem mě však obdaří.
Jak ráda bych snila o nás dvou,
jak žádáš mě o ruku, o ruku mou.
Jak topíme se v lásce nás,
poznáváme kouty krás.
Ale ne! Já nemůžu snít,
minulost zpátky nedá se vzít.

Dnes je to pouhý sen, co realita bývala,
držela Tě za ruku, vášnivě Tě líbala.
Snad jednou pojmenujem city mezi námi,
ulevíme srdi, zalepíme rány.
Snad jednou pochopíš, jak sem Tě milovala,
že za naší lásku silně jsem bojovala.
Sbohem, lásko, věčná v mém srdci tlukoucím,
ukryta v slzách, právě teď tekoucích.
Autor KLARISA, 06.08.2009
Přečteno 428x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Házté, Pevya, Larey, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smuténka tě zatahala za duši...tak posílám lásku a naději,ať tvé bolístky osuší:) Ilona

27.02.2010 12:13:00 | ilona

Ta je smutná, plná citu a vzpomínání.. Líbí se mi.

30.08.2009 13:12:00 | Pevya

smutné a procítěné, hodně štěstí..

07.08.2009 12:22:00 | Larey

Smutné dílko... ale věř, že jednoho dne přinde to, v co věří, doufám, o čem si tak smutně sníš...

06.08.2009 18:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí