Proč

Proč

Anotace: když slova nestačí...

NEKONEČNÉ PROČ
Proč samotné slovo může dát ránu,
Proč po tvém přítomností stále planu,
Proč nemůžu vzít do dlaní tvé horké čelo,
Proč před chvíli něco jiného se dělo,
Proč každý z nás teď má jiný břeh,
Proč láska je na dlouhou trasu běh,
Proč nemůžeme si zase blízko být,
Proč, když chceme spolu žít,
Proč nemáš teď chuť políbit mé rty,
Proč ve tvé přítomnosti hezčí jsou dny,
Proč každý tvůj dotyk stále mě pálí,
Proč, když u srdce občas to bolí,
Proč jsi tady se mnou a chceš to tak mít,
Proč, když budeme muset stejnou cestou jít,
Proč – na to budu se ptát zas a znova,
Na to, co nemůžu teď říct, ale srdce volá.
Autor petulkaa, 06.08.2009
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidé občas naše S.O.S. neslyší... otázek proč... je potem víc a víc...

06.08.2009 18:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí