snad

snad

Anotace: ... přijdeš ...

.
snad přijdeš zase
ke skále přesně
včera jsi měla
namále

pořád proklatý
předcházel se
budík skončil
v močále

už kráčíš můj sne
nic nás neprobudí
záhonem jahod
do stáje

tam ukrývá se
za Pegasem
tajemný výlet
ven z ráje

pod ranní mlhou
za námi v hloubce
už mizí země
modrá jen

si stydne v duze
vesmírné brány
když proletíme
požárem

jsme dva v rumělce
až přepodobně
k zulíbání
navzájem
.
Autor a_tao, 06.08.2009
Přečteno 443x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, Lota, Bíša, labuť, Psavec, Mbonita, nejsembásník, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné verše..ST!

11.09.2009 11:35:00 | hašlerka

.
síla vyznání
žízeň hasí
lásko...
oživ mou duši
dáváš mi růst
a zrání
.

12.08.2009 23:04:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí