Jak se básní na Facebooku?

Jak se básní na Facebooku?

Anotace: Tato báseň není smutná, ač se to zdá. Je pouze taková... No řekl bych tragická (působí tak na mě). Ale originální. Krátká, originální a velmi jednoduchá. Je to odpověď na rýmovačku: Lidi:Vaše snaha bude marná, nejlepší je Ewule Farna.

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

Má snaha je taky marná,
nikdy tě nepoznám Ewo Farna.
Zamilovanej jsem do tebe už ňákej ten rok,
místo toho musím s ostatními držet hubu a krok.
Lidi tě maj rádi a já tebe miluju,
tak dělá mi dobře když jsem s tebou,
iluze si maluju.
Nikdy se neukážu, nikdy mě nepoznáš,
ty jsi víc v bezpečí,
má láska jde zkáze na pospas.
Autor Virteal, 07.08.2009
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí