Stín na duši

Stín na duši

Anotace: Pravda pravdoucí

Ze stromu spadl první list...
a srdce uvadat zacaly.
Všichni uvnitř nenávist..
pod cenou své já prodali.

Venku začla zima krutá..
duše se v nás zimou třese.
K srdci není cesta prohrnutá..
duše tu tíhu neunese.

Všichni se modlí,aby už jaro začalo..
aby první paprsky prohřály nám srdce.
Ne sníh,ale aby kvítí z nebe padalo..
a my šli ruku v ruce
Autor Rootness, 08.08.2009
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až spadne první hvězda z nebe
Ta zahřeje Tě v dlani

A srdce pookřeje

08.08.2009 17:35:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí