city

city

Anotace: ... tvý životní rulety ...

.
jsem jsi jsme
kdo to ví
já jsem
zatím
vím
se
?

když
řešety
v paměti
soukají mne
na nudný svět
dvě nahé myšlenky
jaké je nebe bez tebe
kde utrhnu ti voňavý květ
otevřu o tobě přetajný glejt
já nikdy nebylo já byla představa
tvůj vzácný vzdech o prachu ve vánku
a jednom ztraceném opánku při dvojcestí
na truc osudu rulety vpravo jdu já vlevo ty
.
Autor a_tao, 08.08.2009
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Lota, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*
tvoje
srdce se lopotí
jemně a něžně
*

09.08.2009 00:44:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí