Opilá osmnáctka

Opilá osmnáctka

Anotace: ...a vše co se jen dá...

Vím moc dobře jak chutná tvůj žal,
když v tělo dáváš svým jiným jak na kolotoči,
panenky znamenající padající sny.

A v stadiu jak já se teď cítím,
jen bohy mohu snad proklínat,
a tím tobě vzdávám navždy hold.

Vidím jak polibky tvůj stín objímají,
a já jen mohu divně přikyvovat v pouta
divná dnešní noci,
jak v obloze dnes na hvězdách oblaka hrají,
protože dnes není normální den jak normálně,
snad dny si tak hrají jen své touhy,
když v obraz svůj vtisknu v papír nekonečný,
jak hvězda, s možnostmi nekončícími,
jak den v úběl labutí uprostřed bouře
nekončících dnů,
pro pár souvětí jenž lásku znamenají,
protože tma zdá se jen pro dnešek tak temná
jak dny očí tvých jasných.
Autor Láďa, 09.08.2009
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Zasr. romantik, Churry, Kubino 2, Psavec, Kars, Petite Francaise, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náramné, skvělé, dojemné
ST

09.08.2009 10:27:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí