Jsi můj svět, jsi můj život =o*

Jsi můj svět, jsi můj život =o*

Anotace: =o* Láska na první pohled =o*

Co říkám,nějak divně zní,
myšlenky mají dovolenou,
v mé hlavě, není tomu tak vždy,
jen jednu věc mají povolenou.
Přihlouplý pohled,poťouchlý smích,
na každé stránce stojí áj lav jú
možná právě páchám hřích.
Jaký?Chceš znnát pravdu?
Miluju jak se díváš,
miluju jak se usmíváš,
jsi roztomilý když si zpíváš
a když mi něco povídáš.
Miluju když vždycky nakloníš hlavu
a taky jak ti to moc sluší,
ano,správně,úplně v tom plavu
a jsem v tom celá až po uši.
Co chceš ještě vědět víc?
Nehodlám nic vzít zpět!
Pro svět možná neznamenáš nic
pro jednu osobu jsi však celý svět.
Autor Kristýnka15, 09.08.2009
Přečteno 726x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, Prokešová, Vlk v rouše, Giginka, Pevya, Bíša, P€ŤULK&, Psavec, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, od srdce napsaná a asi jsi v tom skutečně až po uši :) Hodně štěstí!

14.08.2009 20:22:00 | Pevya

Nádhera!

10.08.2009 13:48:00 | P€ŤULK&

Báječně jsi to vystihla "o)

09.08.2009 14:44:00 | Churry

Máš ode mne supertip. Před čtyřiceti lety jsem přemýšlel o stejných věcech. Nihil novi sub sole. Nic nového pod sluncem.

09.08.2009 12:48:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí