Nenapíšeš

Nenapíšeš

Anotace: jen tak kratce, minutovka

Hvězdy září,
měsíc svítí,
stereotyp.
Já jen čekám,
až napíšeš,
bude mi líp.
Ale lásko
dobrou noc
mi nepřichází,
dochází mi,
že mé sluníčko
mi odchází.
Autor Larey, 09.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí