Sen

Sen

Anotace: Nemohu-li něco prožít v realitě, prožiji si to ve snu... ...avšak díky snu se můj zážitek stává realitou...

Sbírka: Slova v kalužích

Oblohu náhle přikryla deka
A únava získala si mě na svou stranu
Však netušil jsem, co mě čeká
Už otvíral jsem svoji bránu

V tu chvíli jsem z okna spatřil
Vybledlou oblohu, jež se na nás hněvá
A vedle sebe mě známou osobu
Jíž by ráda ochutnala moje něha

Avšak výhled z okna dřevěné boudy
Rozprostíral se i k nohám osob nebezpečných
Místo milostných kontaktů
Následoval útěk do bezpečí

Blízký dům ukončil krátký útěk
Domov té krásné osoby
Domov té krásné osoby a něžných útěch

Ach...na krk mě políbila hebká tvář
Avšak mě zastavila má hříšná stráž

Vždyť city její patří mému příteli
Podlehnu-li svému snu, nebudeme přáteli

"Ne, já nemohu..."
Již pohltěn tou atmosférou sdělil jsem
"...vypadni!"
Tak zněla odpověď a tady končil můj sen...

Rozmazané okraje jsem náhle vídal
Divný pocit mě zevnitř sžíral

Díky snu můj pohled zaujímal jiné místo...
...ale všechna místa jsou již zabraná...
Autor Bourdon d'Charpiott, 09.08.2009
Přečteno 505x
Tipy 3
Poslední tipující: Samotář Samotinký, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbilo se mi to. Asi nejvíce mě zaujalo toto:
"Ach...na krk mě políbila hebká tvář
Avšak mě zastavila má hříšná stráž"
moc se mi líbilo to spojení hříšná stráž. Pěkné.
Dávám tip.

09.08.2009 21:49:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí