Bez odpuštění...

Bez odpuštění...

Anotace: .....

Říkáš, nesprávný je lásko čas
já slyším to stále, zas a zas
cítím svůj vlastní pláč
jsi jen namyšlený hráč
hrající o přízeň vlastní
tak zmiz, své světlo zhasni

R: Kráčej světem sám
a bez odpuštění
nevracej se k nám
místo tu už není
Tak kráčej světem sám
a bez odpuštění
věrný svým častým hrám
po setmění
Jdi dál... bez odpuštění

Noci jeho stín pohltí
duši z ledu rozdrtí
vítr tělo rozmete
i tvé oči prokleté
uhasí tě jako plamen
konec s tebou, amen.
Autor Giginka, 09.08.2009
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Inkheart
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždyť víš, líbila se mi nejvíc a bylo v ní všechno.... všechno. Umíš to se slovy i pocity a dokážeš je dobře spojit dohromady. ;)

22.08.2009 22:12:00 | Inkheart

Děkuju za ST=o) píšeš přímo úžasně jen tak dál =o)

10.08.2009 11:20:00 | Kristýnka15

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí