Zmije

Zmije

Anotace: .

Dlouho jsem tu nebyla,
dnes na duši splín mám,
s dětma a kamarády svůj čas jsem trávila,
teď si už nezpívám.

Stýská se mi po něm,
je mi smutno z věcí zlých,
láska je jen pojem,
jen jiskřička v očích tvých.

Lidi jsou zlí, jsou to zmije,
v nečekané chvíli, někdo tě zabije..
Do zad Tě bodne když to vůbec nečekáš,
A ty pak znova, zase před ně poklekáš.

Klekneš a očima plnýma naděje,
věříš ve změnu,a že láska uspěje,
vzhlížíš vzhůru, ruce podáváš,
šlápne, bodne, ty k zemi o5 padáš.....
Autor metamorfulatko, 09.08.2009
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: J.U. Ray, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu tě...jsem na tom stejně...:(

12.08.2009 22:00:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí