Pro mýho chlapečka

Pro mýho chlapečka

Anotace: Takhle bych si to přála....

Rodí se v tobě malinká bytost,
kašli už na pláč,smutek i lítost.
Tohle je nádherný,stojí to za to,
až se ti narodí,říkej mu zlato.
Ležíš a usínáš,bříško máš v dlaních,
nemáš strach z ničeho,ani z nevolností ranních.
Citíš jak buší mu srdíčko v těle,
chce se ti plakat,je to fakt skvělé...

"Maminka si tě strašně moc přála,
bohatství světa by za tebe dala.."

Konečně máš pro koho žít,
nemusíš o štěstí,o lásce snít...
Autor Radushka, 10.11.2005
Přečteno 576x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nikdy sem nic nekritizoval,ale prijd emi to trochu nedotazene, jinak pekne.

22.01.2007 22:53:00 | Jarrii

takhle to prožívej..a bude fajne!!
taky se na to těším!!!

10.11.2005 14:50:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí