Nesplněný sen

Nesplněný sen

Anotace: Tak jsem si zahrál zase na romantika a tohle je výsledek, hezké čtení přeji.

Mám jeden tajný sen,
že ty jsi přišla sem,……. Ke mně blíž.

Dlaní hladíš moji tvář,
z lehka šeptáš, miluji,……. Tě víc.

Do rukou bereš mojí dlaň,
sladce šeptáš, půjdu dál,……. S tebou.

Na okenním rámu tiše sedím
a lehce do nebe hledím.
Kde se mi ztrácíš?

Jsem jen hloupý podivín,
co s ním svět zamává
s tebou mam však jistotu,
že oporu v tobě mám.

Jako blesk z čistého nebe
mi do života zasáhne ve chvíli,
kdy se probouzím.
Tvoje hebké dlaně již dále necítím.
Tvůj hlas neslyším,
tvé oči v dálce nevidím,
já se ale nevzdám
a v každém snu tě líbám.
Autor Hantec, 10.08.2009
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Dev_LATea_princess, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla sem ji asi 5x, je prostě skvělá! Myslím že se ti zahrát si na romantika povedlo na jedničku :)Jedna z nejlepších, co si sem na liter dal...

10.08.2009 10:55:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí