andělí tvář

andělí tvář

Anotace: ...

Ach Bože, je tak krásný !
Ten pohled, tak jasný,
Ta tvář, jak vytesaná od anděla,
Při pohledu jsem se nechtíc zarděla.

Plná ústa,
Bílé rovné zuby,
Obočí hustá,
Čelo jak z královské doby,
Tvoří s nosem krásnou harmonii…
Jeho tvář snad hraje symfonii !

Ale ty oči !
Z toho se snad hlava točí …
Mají čokoládovou barvu,
Jsou tak hluboké !
Jen pohled zboří nepřístupnou hradbu,
A tvé srdce hned je divoké.

Krotká nejsem, nýbrž vzpurná,
Ale proč se vzpírat andělu ?
Když odtažitosti praskne struna,
Proč nenaslouchat hlasu jemu,
Hlasu jemnému ?
Vše kolem zpívá, PODDEJ SE MU.

Má obranná brána praská,
Protože napadla mě láska !
Autor AyA Ones, 10.08.2009
Přečteno 386x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, Vlk v rouše, Mario de Janiero, Fenceless, Agniezka, 6thSun, Alasea
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

21.08.2010 09:17:00 | PIPSQUEAK

Andělská báseň. ST!

06.12.2009 18:12:00 | Mario de Janiero

Jj to už je poslední stupeň zoufalosti. :D

01.10.2009 15:54:00 | Fenceless

to je hezké, tak ať Ti to vydrží..láska je nádherná..;o)

01.10.2009 15:36:00 | Agniezka

Ať tě láska dlouho laská...

10.08.2009 13:43:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí