SNY

SNY

Anotace: .......

Sbírka: TAK

Vy kanuli jste v slzách na zem,
v poryvech žalu schouleni,
s nadšením běželi za omámným hlasem,
labutím zpěvem vábeni...

Jednoho dne jste vymizeli,
někdo vás do snů vtísnil,
před realitou se uzavřeli,
není kdo by jich vzkřísil...

Tam stála si na konci hvězných světů,
v závoji jasu myšlenek,
drželas ruku plnou květů,
nádherných modrých čekanek..

řeklas jen....
"zůstan, bud tu se mnou"
chvěla ses vánkem prosebným,
ozvěnou němou,posledním křikem zoufalým...
Autor PANGÁSIUS, 10.08.2009
Přečteno 500x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, JED, Holis, Markéta G., Pevya, Agniezka, Ráchel, René Vulkán, Bíša, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jemná, líbí se mi.

28.08.2009 14:51:00 | Pevya

dobrý...

27.08.2009 16:54:00 | Agniezka

Má to atmosféru až Máchovskou, líbí se mi.

12.08.2009 13:13:00 | René Vulkán

pěkné sny ST.

11.08.2009 09:09:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí