já nechtěla tě milovat

já nechtěla tě milovat

Anotace: Prázdninové lásky. Rychle přijdou, rychleji zmizí. A zůstane jen milá vzpomínka a někdy také stesk.

Co začalo jak romance,
dnes pro mne končí bez tance.
To nemělo se nikdy stát.
Já nechtěla tě milovat...

Zítra pojedu blíž k tobě
a přece nesmím za tebou,
ne v té proklaté době,
kdy přátelství a láska
už naše kroky nevedou.

Čekám už tři týdny na tvou zprávu.
Milovals mě jen ten krátký čas
a já bych chtěla vídati tě zas a zas.
Ale vím, že nejsem v právu,
když den je v černém hávu.

Ne, žal nepřevlékne si svůj šat
pro mne ani jedinkrát.
Já nechtěla tě milovat...

Ale podlehla jsem tvému kouzlu.
Autor Hor, 10.08.2009
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Fenceless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí