Mé milované Jace

Mé milované Jace

Anotace: Malé kobylce, která mě odnaučila se bát... Díky, broučku můj...

Loučení je smutné,
jenže je to nutné,
za rok když bude vše, jak má,
budem zas dvojka sehraná,
poklušeme spolu polem,
rozhlížet se budem kolem,
rozčešu ti hřívu černou,
hladit budu srst tvou jemnou,
pusinku na čumáček,
jsi můj malej poníček...

 
Až budu zase trochu dál,
dáme si spolu v louce cval,
skočíme si přes potok,
nechce se mi čekat rok,
mám tě ráda Jakoušku,
podrbu tě na oušku,
ty jsi moje holčička,
ráda mám tvý očička.


Byla jsem asi trochu pako,
že dřív jsem tě nenašla, Jako,
děkuju ti za ty dny,
snad nebyly poslední,
za dny s tebou krásné,
píšu z toho básně,
díky, že jsi, Jakitko...

Autor genca, 11.08.2009
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: rrrybička, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naše malá taky začíná s koníky :)

12.08.2009 05:15:00 | BARBYE

Jsi na tom asi stejně, jako moje dcera... koně jsou celý její svět :o)...tak ať vám to holky vydrží!!!

11.08.2009 09:23:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí