Létací sny

Létací sny

Anotace: Až večer vzpomínka za mnou zas přijde pod deku, až zase někdy budu Ti lásko šeptat bez dechu a až se splní všechny světa sny, budu nejšťastnější, že jsi vedle mě Ty.

Když večer na oblohu,
měsíček zpoza rohu,
najednou vystoupí,
srdce moje se sevře a
jeho nitrem skrze
city se prostoupí.

Ty city patří Tobě
a je jich místnost celá,
večer v té noční době,
blízko bych Tě mít chtěla.

A dotknout se Tě lehce,
obejmouti se nechat,
jímat se v Tobě křehce,
blízkostí Tvou se kochat.

Však daleko jsi a jen v mé hlavě,
zkouším zapomenout a nejde to hravě,
když srdíčko je Tě plné celý
a nikdo se neptá, zda jsme to tak chtěli.

Tak vzpomínku po té pouti měsíční,
teď poslat bych Ti chtěla,
mít tu moc tak jako ve svých snech,
já za Tebou bych přiletěla.
Autor grázlík, 10.11.2005
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí