Splynout

Splynout

Anotace: snad nechci příliš

zkoumám vnitřní stranu svých víček
tamtamy na poplach bijí až z hloubi těla
cítím směs vůně - tebe a hořících svíček
to není zimou, proč jsem se tak chvěla

netoužím po ničem jen s tebou splynout
v jedno tělo, jeden dech i jedno srdce
nechci jen tak tě v životě minout
pak třebaže cudná zestárnout trpce

představy bloudí a jsou jak živé
chci protančit noci v milostném žáru
zasytit vzájemně touhy naše chtivé
pak zemdleni na polštář složíme hlavu
Autor Sandra_T, 11.08.2009
Přečteno 727x
Tipy 7
Poslední tipující: Eru Alonnar, Bíša, Sweet KiWi, Harr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná představa St.

25.01.2018 01:20:37 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí