Pozoroval jsem tě, jak si čteš knihu

Pozoroval jsem tě, jak si čteš knihu

Anotace: ...

Pozoroval jsem tě, jak si čteš knihu
S tvrdými deskami a listy z voskového papíru
Dívala jsi se do té knihy prázdným pohledem
Za dvě hodiny jsi neotočila stránku
Pak ti začly z očí téct slzy
Vsakovaly se do voskového děje
Krásná kniha
Asi krásná kniha, když ti nedovolí otočit stránku
Asi krásná kniha, když tě donutí řvát
Hysterko!
Hysterko bláznivá!!
Nikdy jsem tě neměl rád
Autor fxrro1, 11.08.2009
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: divoska_jaja, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

necim dobre a necim kruté
je mozné, aby slzy pronily voskovanym papírem?

18.08.2009 05:39:00 | northcarolina

Doufám, že to není osobní zkušenost. Protože jinak je to dokonalé "o)

11.08.2009 17:59:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí