Nenech to vyhasnout

Nenech to vyhasnout

Anotace: ..pro mou přítelkyni..

Sbírka: Mé výtvory

I když se stmívá,
sluníčko nehřeje,
mé poupátko zpívá
a krásně tancuje..

Teď už spinká,
možná si sní krásný sen.
Žije ve světě,
kde ona je jen..

Tak smutné to je,
ale u srdíčka jí to snad hřeje..

Někdo tiše říká:
,,Miláčku, probuď se ze snu, vrať se do našeho světa!´´

Ten hlas jí tolik prosí,
ale kdy jí vyslyší??
Snad brzo,
nebo když už bude pozdě??

Jen jeden člověk ji miluje na tolik,
že těžko jí bez ní bude!
Někdy je lásky moc,
někdy málo,
někdy vůbec..

Hlas zase mluví:
,,Nenech lásku vyhasnout úplně!´´
Autor Chicki, 11.08.2009
Přečteno 522x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí