Rozhodni se...

Rozhodni se...

Anotace: nejsem žádný básník...

Rozhodni se...
chceš mě vidět zase dneska,
i když do oken déšť ti pleská,

Rozhodni se...
máš-li mě opravdu rád
a chceš-li semou si na lásku hrát,

Rozhodni se...
já nebudu čekat na tebe věčně,
však můžeš dát city jiné slečně,

Rozhodni se...
pokud nechceš míti slečny jiné,
tak co z toho vlastně plyne?

Rozhodni se...
ty moje srdíčko moc trápíš,
jednou dáš krok zpět a pak se vrátíš,

Rozhodni se...
nemám už na čekání sil,
stejně ráda vzpomínám...jak semnou si byl
Autor Gamy, 10.11.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí