Pocit

Pocit

Anotace: Některý hodiny ve škole jsou nudný...z nudy vyšlo tohle

Jak mi je dnes ale zvláštně,
teď nelžu a myslím to vážně,
přemýšlím co v sobě nosíš,
jestli hřeje ti srdce hroznýš,

tak odežeň ho svojí vůlí,
ať jiné tělo s myslí půlí,
rozhodni se co je ti milý,
tvoje tělo je jedny lože sdílí,

vždyť ještě jedno místo vedle sebe máš,
už rozhoupej se komu jej dáš,
chci jazykem přejíždět po tvé hrudi
a lechtat tě ledem co tě studí,

hrát si a další místa zkoumat,
a ne o tom, co si myslíš bloumat,
chci v slzách tvých tonout dál,
jak bysis ty možná přál.
Autor Gamy, 10.11.2005
Přečteno 633x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí