....Jdu dál....

....Jdu dál....

Anotace: doby rytířské

4.12009 19:00

....Jdu dál....

Snívám
o Tobě se mi jen zdá
vnímám
neboť jen Tebe mám rád
cítím
něžnou vůni Tvého těla

Přesto jdu dál
sám se sebou
a tím co bude dál
vím že jednou se dočkám
a Tebe v náručí budu mít
s láskou Tě přitisknu
a obejmu milovaná
neboť Ty zato stojíš
jako žádná jiná
pevně v to věřím
a jdu za Tebou dál
cestou zrádnou plnou pastí
bez meče a štítu.....

Za Tebou má spanilá...
Autor JarekBrnoCz, 11.08.2009
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Xindy, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezka basen.

17.08.2009 01:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí