Bezmocnost

Bezmocnost

Anotace: jak moc

3.1.2009 20:50

Bezmocnost

Nevím co psát mám dál
když na Tebe jenom myslím
a toužebně o Tobě sním
a ani už nedoufám
že Tě vůbec spatřím

jsi jak zakletá princezna
a já ten princ
který Tě však osvobodit nemůže
neboť je vázán
královskými povinostmi někde jinde
a přesto bych si přál vše zlomit
a vzdát se svého království
jen pro Tebe

ani ten spánek
už není tím co byl
a mé vladařské povinosti
se už někde vytrací
v zapoměni a v blaznoství
kde vnímám jen samí smích
a pláč a zradu jiných

Sličná to krásko mého srdce
jak pomoct Ti mám
když sám se ztracím
v úplném zapomění
v samém žalu a vlastní tváři

Přesto neopomínám
a nevzdávám se
neboť Tě ve svém srdci mám
hluboko má milovaná
Autor JarekBrnoCz, 11.08.2009
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Xindy, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip pro prince, klaním se Ti :)

11.08.2009 19:53:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí