Co vidíš?

Co vidíš?

Anotace: Takhle to teď se mnou je...

Když se rozhlédneš kolem...
Co vidíš?
Nevidím nic než tebe
Každý pohled kolem zebe
Každý pocit studí,
když nejsi uvnitř,
když samota mě budí
ze spánku, kdy se mi o tobě zdá
Každá chvíle s tebou je úžasná
A každá chvíle bez tebe...
děsí mě
studí mě
zabíjí mě

Když se rozhlédneš kolem...
Co vidíš?
Úsměvy na rtech kolemjdoucích
Dětský nepochopitelný smích
Starého pána, co prosí tě o pár kroků
pod jeho deštníkem
Ne, není to sen
Cítí z tebe tvoje štěstí
To, které nad vším vítězí
To, které kolem tebe se vznáší
A není přítěží
Je poselstvím pro všechny kolem tebe
Nestudí, nezebe
Hřeje všechny, co stojí opodál
Proto se na tebe ten starý pán smál
Protože láska uzavřít se nedá
Protože stále rozhlíží se, hledá
Jen ty nemusíš...

Když se rozhlédneš kolem...
Co vidíš?
Vidím jen to, co sama dávám
Dítě, co mi z okna mává
Vidím štěstí v lidech, co mě míjejí
Lásku, do které se zas a znovu
zamilovávám...
Autor unstoppable, 12.08.2009
Přečteno 389x
Tipy 12
Poslední tipující: Mbonita, páááááááá, vapiti, Flamy, Petbab, Xindy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..lásky není nikdy dost..pěkně vyjádřeno

12.08.2009 14:41:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí