Můj

Můj

Anotace: ***

Jako by tohle všechno byl jen sen
ve chvíli, kdy se probouzím
Tápám kolem a netuším, kde jsem
Ničemu se nevzpouzím
Jen v skrytu duše hledám vysvětlení
Na své otázky odpovědi
Hledám rozuzlení
Hledám to své "ale"
Chvíli mi trvá, než vše pochopím
Dej mi chvíli, než zjistím, že málem
přišla jsem o sen, co hluboko uvnitř skrývám
Možná se do mých očí už nepodíváš
Možná mě už nikdy nepohladíš po tváři
Ale jsi tu
V mém kalendáři
V mém srdci
Pod kůží mou
A odtud mi tě nevezmou
Mohu tě skrývat uvnitř celou věčnost
Nikdo tě nikdy nemůže najít
A pokud přece jen...
Budu tě celou duší hájit,
protože ty jsi víc, než člověk smí mít
Nadpozemské štěstí
Chuť a síla žít
Jen jednou tě obejmout a zemřít
A já tě objala mnohokrát
Život je plný překvapení
a ty jsi to, co dlouho hledám,
co měl mi život dát
už dávno předtím, před miliony let
A pokud někdy budu chtít čas vrátit zpět,
budu si jen přát potkat tě dříve
Jsem jenom romantik, bláhový snílek,
ale dříve jsem to nevěděla
Teď sedím u tvého těla,
které poddává se nočním snům
A hrdě šeptám do noci...
Jsi jenom můj..
Vždy budeš jen můj...
Autor unstoppable, 12.08.2009
Přečteno 478x
Tipy 8
Poslední tipující: Pevya, Mraveneček, vapiti, Xindy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jenom můj. Krásně se to říká.

14.08.2009 18:56:00 | Pevya

Krásné,moc krásné.O tom snění a tak...chápu:o)

13.08.2009 22:34:00 | Mraveneček

Hezké Vyznání citů ST.

12.08.2009 07:27:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí