Uschovaná láska

Uschovaná láska

Anotace: Dokážeme ji ještě někde najít??

Příroda se dneska mračí,
déšť chodníky splachuje,
všude ticho, nikde nikdo,
ani kos netrylkuje.

Bude ještě dlouho temno,
než sluníčko zazáří,
nebo je všem tohle jedno,
a zase se přetváří?

Lidé chovají se jinak,
uspěchaně se derou,
za penězi, za majetkem,
své sny vždycky zaženou.

Je to k pláči, že nic není,
jenom z lásky, od srdce,
lidé jsou jak zatemnění,
pohání je emoce.

Kde kdo myslí negativně,
každý svého soka má,
je to smutné, je to divné,
že je láska schovaná.

Ukrytá je někde tajně,
pár milenců našlo ji
po ostatní je však na dně,
zasypaná v závěji.

Nám se taky někdy ztrácí,
hledáme ji ze všech sil,
bez ní život smysl ztrácí,
Udržet ji, je náš cíl.
Autor hypertenze, 12.08.2009
Přečteno 471x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, malý lachtánek, doktor srdcí, Mbonita, Agniezka, Hazentla, labuť, Xindy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře

Povzbudivá, líbí se mi...*:)

03.07.2011 11:35:00 | PIPSQUEAK

Určitě...

31.08.2009 10:13:00 | malý lachtánek

nádhera,ano..tak to je...jedině láska má v životě smysl...

12.08.2009 13:20:00 | Agniezka

Ale kdo hledá, najde..(doufám)

12.08.2009 09:19:00 | Hazentla

A ten cíl bývá někdy zatraceně těžký...

12.08.2009 08:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí