Dětská láska

Dětská láska

Anotace: Každý to zná, každý to zažil...

Ranní rosa padla,
ptáci začli zpívat,
dívka okno otevřela,
motýli začli lítat.

Pes z boudy vylezl,
kočka ze spánku se protáhla,
šnek cestu do trávy nalezl,
klika u dveří klapla.

Dívka vyšla do školy,
autobus se již blížil,
chlapec dívce ukazoval mozoly,
říká, že smrtelně si ublížil.
--
Dívka již se domů vracela,
potkala smrtelně ublíženého chlapce,
chlapce s jménem Marcela,
šlo to kdysi tak hladce...
Autor modrooká, 12.08.2009
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí