Princezna a vojáček 1

Princezna a vojáček 1

Anotace: pro Martina.. na pokračování

Jednoho dne, vojáček se vzbudil,
jako každou noc,
sny o princezně hřáli ho na srdci,
za její záchranu byl slibován na království podíl
a on si přál zachránit ji moci.

Před dvěma lety byla unesena,
drakem, velkým, míle a míle přes hory tažena,
vojáček to ví,
od té doby je zamilován do ní.

Bystrý je, silný je,
proč ji nezachránit?
Jdi vojáčku, jdi,
nikdo nebude ti bránit.

Tak vojáček putoval,
týdny a měsíce to byly,
až na konec cesty své dorazil,
snad na zdolání draka má síly.

Jde jeskyní temnou,
náhle ji vidí,
krásné oči a vlasy na blond,
draku, postav se mi!

Boj trval krátce,
vojáček s princeznou v náručí z jeskyně kráčí,
oba poddali se lásce
a již jim nestojí v cestě draci.

Roky spolu šťastně žijí,
každý z nich si to užívá,
svatba přijde každou chvíli,
ale problém nastává.

Princezna z razu odjet musí,
na roky pryč, přes moře,
vojáček s ní odjet nesmí,
nechají jejich sny zhořet?

Pohádka u konce není,
jak jen ona dopadne?
diváci chcou šťastný konec,
snad se ho tu dočkáme.
Autor Larey, 12.08.2009
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí