Smutek

Smutek

Anotace: co říci

3.1.2009 17:52

Smutek

Smutním
neboť i Ty jsi smutná
do řeči ti není
a něco Tě trápí

já se trápím Tebou
nebot´ nemůžu Tě mít
a s Tebou být
abych Ti pomohl
a viděl úsměv na Tvé tváři
kam polibek bych Ti chtěl dát

přivinout k sobě
a pohlazení Ti věnovat
a říci Ti neboj jsem s Tebou
máš mětu

Opřít si Tvou hlavinku na své rameno
a hladit Tě po Tvých jemných vlasech
a řikat Ti slůvka milá
jen pro Tvůj krásný úsměv
a aby Ti bylo líp

Lásko nesmutni prosím
pohlazení Ti dám
snad bude lépe
a Tobě už veseleji.....
Autor JarekBrnoCz, 12.08.2009
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Psavec, Mbonita, Tacca, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice sem tak zajímavý obrat či poutavý verš, ale celkově příliš ohrané, leč myšleno upřímně.

12.08.2009 18:17:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí