Uvidím ticho

Uvidím ticho

Anotace: Zdálky se žene na nás silný vítr, nebe zatahuje svůj závěs.

Z dálky slyším hromy,
a lide pomalu zamykají své domy.
Uprostřed toho všeho,
Jsem já a ty.
Uprostřed toho našeho,
Přihlouplého světa, jsme my.
A když prší a nebe je zataženo,
Tak já mám své okno dokořán otevřeno.
Okno do mojí duše, co ti stále píše a jemně tvé srdce tluče.
Protože se bojí že tvé srdce,přestane tlouct.
To by pak moje duše nemohla být a začala by určitě brzo pít.
Tak až bude bouřka,
a všichni lidé budou zavírat své domy.
Tak nechej pootevřené aspoň pro mě,to okno mezi dvěma stromy.
Autor smazanej, 12.08.2009
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, al-pacino, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí