Vlny

Vlny

Anotace: ...

Vlasatou nocí se prolamují
vlny Venuše
podívej jak leží schovaná
za mrakem tají svou tvář
jen svůj bok pozřít
tě nechá abys mohl
hádat jak divoce se houpou
vlny na rozbouřeném moři
zabalené mlhovinou
průhledných nebes

Šatů z křišťálu
hozených přes hvězdu služebnici
nebude potřeba pro
chvějící se Venuši
pro zardělý rozpálený tanec
ležící nahé Venuše
tančí oheň v jejích očích
tančí oči líbající tvou hruď
tančí a hoří
hoří celé údolí
i ve vršku lučního kvítí
a až přetočí se
elegantně na vzdušné
pohovce
vzdychne a všechny hlavy
na zemi
popadají do letargie
orgií tančících
kolem ohně
v jejích očích
.
.
.
Autor tukiy, 12.08.2009
Přečteno 317x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Rasputin.m, Dreamer.In.The.Inside, al-pacino, Adriana22, Maro Deives, Lasska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

05.01.2010 21:51:00 | Bíša

Tak tahle mě dostala. Líbivá (ne ve špatném slova smyslu)

13.08.2009 00:42:00 | Adriana22

je to jako hudba, která čaruje, krása

12.08.2009 23:20:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí