Sníh

Sníh

Anotace: s Tebou miláčku

2.1.2009 13:50

Sníh

Venku sněží je chlad a mráz
po těle Tvém Tě hladím
abych Tě zahřál
Ty se ke mně tulíš
a vnímáš mé teplo
které Ti dávám mazlením

Tulime se k sobě
neboť venku jsme byli
a Ty jsi mi nachladla
dováděním na sněhu
a společným stavěním sněhuláka

Jsme spolu
přichouleni k našim tělům
spojeni sebou a milovaním
ve víru vášně
kterým si užíváme sami sebe
nikým nerušeni
jen spolu sami

Venku sněží a nepřestává
mi to vsak nevnímáme
neboť jsme spolu
ve vyhřáté postýlce
a tisknem se k sobe.
Autor JarekBrnoCz, 13.08.2009
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen stálé opakování slov jako spolu, k sobě, my,... Prázdné, naprosto prázdné pro kohokoliv nezúčastněného.

13.08.2009 15:57:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí