chci

chci

Anotace: j....

cítíš to????
to slano
tak odlož to
musím???ano

ale to odložit nejde
to jsou slzy z očí
to třeba časem přejde
to když člověk brečí

a to že človék pláče
není žádná ostuda
to ví i maléptáče
že je pomluva ponurá

chci tě moc
chci být s tebou!!!
už nechci nikoho jinýho
jen ty jsi ta úžasná
a o tebe nechci přijít
Autor najrob7410, 14.08.2009
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, vlcatko, Dev_LATea_princess, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásnééé

14.08.2009 16:23:00 | vlcatko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí