Pro tebe!!!

Pro tebe!!!

Anotace: ty víš!!!!!!!!!!má jediná největší lásko

ty jsi ten co rozesmálmě
ty jsi ten co pousmálse
jsi muj měsíc na nebi
klaním se tobě častěji

když sem stebou
hořím touhou
když políbím tvé rty
cítím jazyk vnich

když za ruku se chytíme
polibkem se spojíme
pak na deku se položíme
a na hvězdy se rozlížíme

zvládáme to každou noc
vzrušení bije na pomoc
tak proč to odkládat na potom
když mužeme ležet každou noc

nikdy neřeknu takové to ne
to srdce moje zvládne hned!!!
jsi ten co pohltil mou duši
miluji tě na mou duši!!!
...m.i.l.u.j.i.t.ě...
Autor vlcatko, 14.08.2009
Přečteno 708x
Tipy 3
Poslední tipující: PetAnderson, najrob7410
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherné, tak vřelé... :-)

16.08.2009 23:20:00 | PetAnderson

on tě taky miluje na 100%

15.08.2009 21:51:00 | najrob7410

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí