Je mi smutno

Je mi smutno

Anotace: ???

30.12.2008 11.49

Je mi smutno

Je mi smutno,ačto tak nevypadá,
neboť na Tebe nemůžu přestat myslet,
je mi smutno protože miluji
a chci jen Tebe žádnou jinou
ikdyž se tak občas netvářím
a nedávám to znát
však Ty mě chápeš lásko má
Ty víš co pro mě znamenáš
lásku svou bych chtěl Tobě dát
a žádné jiné
chybíš mi v každé mé myšlence
ať cokoliv dělám
neustále Tě vnímám ikdyž nejsi semnou
a je těžké Tě nemít u sebe
či se Tě jen dotknout
a bez polibku Tvého být
a jen v myšlenkách Tě mít
bez jediného úsměvu
bez pohledu do Tvých krásných zelených očí
jež jsou jak tůně hluboké
a přitom tak něžné jako Ty sama
Autor JarekBrnoCz, 14.08.2009
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci ti to hanit, protože je to upřímné a vím, co jsme si řekli, ale aspoň si to přečti a oprav překlepy ;)

14.08.2009 17:01:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí