Rým

Rým

RÝM

Dívka:
Pozdě křídou snad
Život zkouší psát
Čas je báseň, fůra slok
Co jeden verš, to jeden rok
A přání.

Já:
Na co teď myslíš, to já vím
K dalšímu verši hledáš rým
Jestli chceš, já Ti napovím
Ten rým, Tvůj rým.

Dívka:
Co myslíš, že Ti odpovím?
Jen sotva věřím očím svým
Kdopak si našel správný rým
Můj rým, můj rým.


Já:
Co se skrývá v nás?
Asi najdu snáz
A když dálkám závidíš
Co je blíž, pak nevidíš.
A bloudíš.


Dívka:
Co myslíš, že Ti odpovím?
Jen sotva věřím očím svým
Dík za to, že jsi našel rým
Můj rým, můj rým.

Oba:
Na co teď myslíš, to já vím
Ke svému verši máš teď rým
Jestli chceš, další napovím
Tvůj rým, Tvůj rým.
Autor Zasněný básník, 15.08.2009
Přečteno 460x
Tipy 11
Poslední tipující: staruska, sypinka, Zefi, Bíša, Danik, Dev_LATea_princess, Kristýnka15
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím!

15.08.2009 23:49:00 | Zefi

Nádhera! orginální nápadité prostě ST! =o)

15.08.2009 11:48:00 | Kristýnka15

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí