Co zbylo

Co zbylo

Anotace: vzpomínky

Zhaslo světlo, zhasla svíčka,
i mě už zavíraj se víčka.
Jenže sotva zavřu oči,
celý svět se se mnou točí.

Nepoznávám sama sebe,
v každé věci vidím tebe.

Víš.. vůbec ses mi nelíbil..
a pak prvně jsi mě políbil.
Teď bych zaprodala duši, nemáš ponětí.
moci na chvíli spočinout v tvém objetí.

Zas cítit co z tebe plálo.
Je to pryč a zbylo málo..
Autor darkday, 15.08.2009
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zbyly vzpomínky, část tebe ovlivněná setkáním s ním a hlavně.. zbyla naděje

16.08.2009 04:24:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí