Nový začátek

Nový začátek

Anotace: ...

Smutek,bolest a slzy to vše už je minulost,
potkala jsem tebe a ty seš moje závislost.

Nové poznání lásky zážívám,
ty si můj lék,který každý den užívám.
S tebou bych chtěla na věky věků být
a o ničem jiným už nechci snít.

Jsme jak jedna duše,jedno tělo,
kouzlo naše nás oba oslnilo,
Srdce své jsem ti dala
a tobě se odevzdala.

Tvé polibky a objetí chci pořád mít,
a neustále tě něčím novým oslnit.

Společné chvíle je to nejdražší co mám,
už si nemusím řikat,že někam utíkám.

Mám tebe a ty mě a tak už to zůstane.
Autor Bžunda, 15.08.2009
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

láska není závislost...

15.08.2009 14:29:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí