Temný Anděl bez Tebe

Temný Anděl bez Tebe

Anotace: miluji Tě a Ty to víš,leč jeto složité

28.12.2008 22:00

Temný Anděl bez Tebe

Temný Anděl bez Tebe
neustále jsem
však ve svém srdéčku
Tě mám uzamknutou
neboť jen Ty mi
můžeš dát lásku svou
ve svém těle zamčenou
se svou duší posmutnělou
avšak něžnou jako jsi Ty.

Jak temný Anděl bez Tebe
si připadám ztracený
osamnělí a opuštěný
neboť tě vedle sebe nemám
a nemůžu se Tě
ani dotknout
ba políbit
je mi teskno
jen na Tebe pomyslím
srdcem hořím k Tobě
a nemužu přestat
ani psát
o své lásce k Tobě
o tom co cítím
co vnímám
jen při pohledu na Tebe

Nejsem blázen
jen těžce zasažen
láskou
jako nikdy v životě

Bez Tebe
jdu životem dál
jako temný Anděl
co vinu na sebe
společnou vzal
jenom proto
že se Tě nevzdal
a moc miloval

Temný Anděl bez Tebe......
Autor JarekBrnoCz, 15.08.2009
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tajemna a krasna.

17.08.2009 01:29:00 | carodejka

to vubec není temné,to jsou jenom černý mraky,a ty lepší přijdou

15.08.2009 16:44:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí