Taková moje noční můra

Taková moje noční můra

Anotace: Je mi lito,ze jsem to tak citil...

Moje ruka jako kámoška,
moje holka jako samoška,
teď bojím se,
zapadlo slunce,
přichází noc a
ty svým jedovým dechem
mi ukazuješ jak strašně
mě chceš, moc!

Její ruce jako pavučiny
oplétají se kolem celého těla
a jasnou mluvou provokují
„ Ano, chci být konečně ukojena „

A její ňadra,
ty zvrhlé bohyně svůdnosti
se třou o rozdrážděnou pokožku mou
a bradavky vypadají,
že snad samou extází
brzy explodujou.

Však nyní,
na stydkou bránu oné upíří kněžny
já upírám svůj zrak,
tak jako děvka na cizákové loži
tak i ty mi připomínáš
jen levný cizí plak!

Plak černý jako duše kdysi mladé slečny
kterou jsem měl tak rád,
teď však její podobiznu
zamykám do velké tmavé bedny
s tím, že nechci si už jen tak hrát!

Ty vzpomínko má černá minulá…
Autor Jiří Cejpek, 11.11.2005
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí