Obava o Tebe

Obava o Tebe

Anotace: Těžké říci včem láska je skrytá,těžké říci kde začíná realita.Těžké říci zda-li není pouhým snem,který žije každý hlupák jím poblouzněn.

Odvážil bych se,však sílu nemám,
odhodlal bych se,však nevím zda-li jsi dívka kterou hledám.

Zda-li jsi skutečnostní či pouhým snem,
zda-li jsi mou múzou,zda-li jsem tebou poblouzněn.
Zda-li doufat mám že tvé oči na mně někdy spočinou,
zda-li zvát tě budu mocimou jedinou.

Zda-li pro tě i zašlé hvězdy vysvitnou,
zda.li uvítám tě po svém boku a budu zvát tě dívkou svou.

Zda-li dvě srdce v jedno se spojí,
zda-li budou stále spolu a nic je nerozpojí.
Zda-li naše láska jako luna bude,
když neroste tak ubývá,zda-li z ní něco zbude.

Zda-li budeš něčím více než jen vzpomínkou,
zda-li má slova bránu tvého srdce odemknou.
Zda-li má slova pohladí tě na duši,
zda-li tvé srdce zří to co ještě netuší.

Zda-li pro mne budeš míti něhu,
zda-li náš vztah bude čistý jako vločka sněhu.
Zda-li budeme jeden pro druhého žít a dýchat,
zda-li nás bez druhého na srdci nebude píchat.

Zda-li budeme tento sen žít,
Zda-li nebude lepší jej jen snít.
Autor greapy, 15.08.2009
Přečteno 560x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Christian Hán, a_tao, Bíša, LeeF
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí